GRANA CONSTRUCTION AS

Om oss

Historien

Grana Construction AS ble grunnlagt i 2023 av Thomas Grana. Sammen med lillebror hadde han et ønske om å prøve seg på egenhånd i næringslivet. Med dette som bakgrunn ble Grana Construction satt i gang. 

Både Steinar og Thomas startet som tømrerlærlinger sammen med sin far byggmester Kåre Grana. Thomas startet i Peab AS i 2005 (Den gang Hus og Hyttebygg) og har jobbet der som tømrer og bas frem til 2020, hvor han startet på sin ingeniørutdanning «Ingeniør - konstruksjon og byggdesign». Paralellt kurset han seg opp innen både BREAAM og tok en tilleggsutdannelse som energirådgiver. Steinar startet i Peab nooen år etter storebror og tok sitt svennebrev i bedriften. Han jobbet også videre der i en del år før han valgte å gå videre til en mindre bedrift som spesialiserte seg på trapper, hytter og eneboliger. Idag jobber han hos Tor Entreprenør som tømrer.

Britt-Line er petimeteret i gjengen, og sørger for at det administrative er på plass. Hun har et skarpt øye for orden og organisering. Hun er derfor en viktig brikke som sørger for god komunikasjon og oppfølging. 

Tømrer, ingeniør og energirådgiver

Grana Consatruction AS har bred kompetanse innen bygg. Vi utfører i første omgang energirådgivertjenester, med hovedfokus mot mindre prosjekter eneboliger. Vi kan også vurdere større oppdrag. 

Grana Construction AS er oppført i Enova sitt register for sertifiserte energirådgivere. 

Enova sine sider finner du ved å klikke på Enova .

Vi har erfaring med Autodesk og kan levere tegninger til byggesøknader og arbeidstegninger. 

Innen tømrertjenester kan vi ta på oss prosjekter som tilbygg, terrasser, mindre hytter og boligprosjekter og renoveringsjobber. 

TEAMET

Thomas Grana

Tømrer, ingeniør og energirådgiver.

Grunnlegger av Grana Construction AS.

Steinar Grana

Tømrer.

Medeier i Grana Construction AS.

Britt-Line Skoglund

Administrasjon.

Medeier i Grana Construction AS.